December 14, 2015

No Comments

mma 2015 all stars

RXF All Stars 2015

Luni 14 decembrie, RXF (Real Xtreme Fighting) încheie un an senzațional pentru sporturile de contact din România, show-ul de MMA RXF 21 București “MMA ALL STARS 2” fiind cireașa de pe tort, un eveniment unic, plin de adrenalină, spectacol și surprize.

A doua ediție a show-ului RXF MMA All Stars va prezenta în scenă cei mai buni sportivi ai anului 2015, nume precum Sandu Lungu, cel mai renumit greu al României, legendă a sporturilor de contact, neînvinsa Cristina Stanciu, prima campioană din MMA-ul feminin autohton, celebrul Tolea Ciumac, campionul absolut al categoriei 95 kg, Adrian Preda, sportivi ce vor da piept cu luptători extrem de experimentați din țară cât și de peste hotare.

Real Xtreme Fighting vă invită să luați parte live la cel mai mare eveniment de Arte Marțiale Mixte din acest an.

December 8, 2015

No Comments

gol dms petrolul ploiesti cu dinamo (2)

Petrolul “la el acasa”

Petrolul “la el acasa” cutremura Dinamo in prima repriza

Petrolul putea, şi chiar merita, să obţină maximum posibil din meciul cu Dinamo. Nu s-a ales, din păcate, nici măcar cu un punct, şi asta pentru că arbitrul Adrian Comănescu a decis să intervină brutal în destinul unui joc ce curgea către un final fericit pentru ploieşteni, validând un gol la o fază în care, cu siguranţă, zece arbitri din zece ar fi dictat fault la portar. Aşa, condusă la acel moment cu 1-0, după reuşita din prima repriză a lui Moussa (20), şi aproape inexistentă în joc, Dinamo a avut şansa să întoarcă soarta meciului, Dorin Rotariu parafând victoria oaspeţilor cu un eurogol marcat cu cinci minute înainte de final.

 

S-ar putea spune multe despre întâlnirea de pe „Ilie Oană”. În primul rând, faptul că, incontestabil, Petrolul a fost vioara întâi în prima parte a confruntării, punctând prin Moussa (20), atunci când tunisianul a trimis, cu o superbă lovitură de cap, în vinclul din dreapta lui Cerniauskas, dar şi trecând de mai multe ori pe lângă desprindere, la câteva şarje periculoase în suprafaţa de pedeapsă adversă, rămase, din păcate, fără inspiraţia necesară în ultimul moment al fazei.

 

gol dms petrolul ploiesti cu dinamo (1)

 

Apoi, s-ar putea invoca ghinionul, la „bomba” din afara careului expediată de Bucşa (47), balonul lovind butul din dreapta lui Cerniauskas şi refuzând să ricoşeze, fericit, în plasă. Şi, bineînţeles, elementul care a marcat decisiv soarta confruntării: lipsa de reacţie incredibilă a centralului Comănescu, la faza în care Gnohere i-a smuls, efectiv, balonul din braţe lui Pecanha, într-un moment în care portarul „lupilor” avea, fără dubii, controlul mingii. Nici nu mai contează că, pe mai departe, în statistici va figura autogolul lui Tudose (53), răul fusese, deja, comis de omul cu fluierul, iar Dinamo primea şansa să revină, nedrept, în joc.

 

Ce ar mai fi de adăugat? Că dinamovistul Corbu (69) a respins de pe sau din spatele liniei porţii, cert e că jocul a continuat fără ca arbitrul să intervină, că Rotariu (85) a prins un şut fabulos, înscriind golul de 2-1, sau că, pe final, Marinescu (87) şi Ropotan (90+2) au ratat două ocazii mari, Petrolul nereuşind să obţină nici măcar un punct, la capătul unei partide în care impresia generală a fost aceea a superiorităţii elevilor lui Mihai Stoichiţă.

 

Din nefericire în clasament rămâne înfrângerea nemeritată, „lupii” nereuşind, nici după această etapă, să reducă din handicapul ce-i separă de formaţiile situate deasupra lor. Următorul meci va fi sâmbătă, de la ora 20.30, pe terenul liderului la zi al Ligii I Orange, Astra Giurgiu.


 

gol dms petrolul ploiesti cu dinamo (3)FC Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 1-2 (1-0)

Marcatori: Moussa (20)/Tudose (autogol, 53), Rotariu (85).

Petrolul: Pecanha – Peteleu, Tudose, Genev, Faug-Porret – Bucşa, Ropotan (cpt) – Nepomuceno (84 Marinescu), Zoubir, Varga – Moussa (82 Tamuz). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Dinamo: Cerniauskas – Corbu (73 Puljic), Mevlja, O. Marc, Fai – Anton, Vojinovic (cpt) (46 Nedelcearu) – Gavrilă (60 C. Matei), Rotariu, Palic – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Au arbitrat: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) – Valentin Avram (Bucureşti) şi Bogdan Gheorghe (Bucureşti).

Arbitru de rezervă: Florin Marcu (Oradea).

Observatori: Vasile Marcel (Bucureşti) şi Marian Dorobanţu (Buzău).

 

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

Sursa: Petrolul Ploiesti – Pagina Oficiala

December 8, 2015

No Comments

mma octombrie

UNDERCARD

Boț Dragan Vs. Nițu Răzvan – lightweight 70 kg

Boț Dragan câștigă prin TKO (Lovituri de pumn) – 5:00 Runda II

Daniel Stinghe Vs. Andrei Vasinca – welterweight 77 Kg

Andrei Vasinca câștigă prin finalizare (ghilorină) – 2:31 Runda II


MAINCARD

Jackie Gosh Vs. Alexandru Ianțoc – middleweight 84 Kg

Jackie Gosh câștigă prin finalizare (ghilotină) – 4:43 Runda II

Kalman Kovacs Vs. Sergiu Barbarosa – welterweight 77 Kg

Sergiu Barbarosa câștigă prin TKO (lovituri de pumn) – 1:29 Runda I

Mac Sosnowski Vs. Balla Zsolt – heavyweight +95 Kg

Balla Zsolt câștigă prin TKO (lovituri de pumn) – 4:45 Runda I

Zoltan Hegedus Vs. Ioan Vrânceanu – featherweight 65 Kg

Ioan Vrânceanu câștigă prin TKO (lovituri de pumn) – 1:55 Runda I

Cătălin Miron Vs. Adi Sturzu – RXF title fight lightweight 70 Kg

Adi sturzu câștigă prin decizie (unanimă) – 5:00 Runda III

Przemyslaw Mysiala Vs. Tolea Ciumac – heavyweight +95 Kg


Egalitate

Turay Zoltan Vs. Ionuț Atodiresei – featherweight 65 Kg

Turay Zoltan câștigă prin decizie (unanimă) – 5:00 Runda III

Sergiu Breb Vs. Ciprian Chiru – Co-main event RXF title fight middleweight 84 Kg

Sergiu Breb câștigă prin TKO (lovituri de pumn) – 3:37 Runda II

Viktor Bogutzki Vs. Rico Verhoeven – Main event heavyweight +95 Kg

Rico Verhoeven câștigă prin TKO (lovituri de pumn) – 2:12 Runda I

June 15, 2015

No Comments

rxf 18 gala mma dms sponsor

RXF 18 sponsored by DMS drinks

Cluj-Napoca găzduiește în premieră, pe 15 iunie, o gală de MMA – arte marțiale mixte, sub brandul Real Xtreme Fighting. Evenimentul RXF de la Cluj va avea loc în Sala Polivalentă, care, pentru evenimente de acest gen, are o capacitate de 9.500 de locuri. Ultimele şase gale RXF, organizate la Mamaia, Botoșani, Sibiu, București, Brașov și Craiova, s-au disputat cu casa închisă.

Capul de afiș al galei RXF 18 va fi meciul dintre legenda sporturilor de contact din Romania, orădeanul Alexandru Lungu, și americanul Jeff “The Snowman” Monson, care pe parcursul carierei sale a luptat în cele mai celebre promoții de MMA din lume – Pride, UFC sau Cage Warriors. Mai intră în cușcă la Cluj, printre alții, unii dintre cei mai buni luptători de MMA din România cum ar fi Adrian Preda și Ciprian Chiru, campioni RXF ai categoriilor 95 kg, respectiv 84 kg, Robert Orbocea și Marian Rusu, românii cu două dintre cele mai rapide KO-uri din MMA-ul mondial, clujenii Bogdan Nuţ, Ciprian Mariş, Dorin Stan și George Peintinger, polonezul Tomasz Czerwinski și turcul Ibrahim Telli. De la Cluj-Napoca nu vor lipsi nici fetele. Cristina Stanciu și Diana Belbiţă vor lupta pentru prima centură din MMA-ul feminin românesc, la categoria 60 kg.

Evenimentul RXF 18 de la Cluj-Napoca va fi transmis în direct de posturile autohtone Sport.ro și ProTV International, precum și  de către rețeaua internațională FightBox TV, care acoperă  40 de țări din întreaga lume.

April 30, 2015

No Comments

DMS drinks sponsor VTM Rasnov

Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015 – Trofeul Rasnov cu DMS drinks

Trofeul Râșnov, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015, a oferit un adevărat show automobilistic. Un traseul clasic pentru cursele din România, Valea Cetății a atras nu mai puțin de 77 de concurenți la start, iar frumoasele mașini și vremea deosebit de plăcută au făcut că spectatorii să fie prezenți în număr foarte mare pe marginea probei.

Lucien Hora a confirmat așteptările, câștigând Trofeul Râșnov Serus Total. La volanul unui monopost Lola B99/50, pilotul reșițean a fost cel mai rapid atât în antrenamentele de sâmbătă cât și în ambele manșe de concurs de duminică. Dificultățile financiare pun sub semnul întrebării participarea lui Hora în celelalte runde ale campionatului.”Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit să ajungem aici și să câștig.” a spus Lucien Hora la finalul cursei. “Mă bucur pentru victorie și sper să mai prindem măcar o etapă în acest sezon. Le doresc baftă celorlalți concurenți și fie ca cel mai bun să câștige!” a adăugat multiplul campion național.

Al doilea loc pe podiumul clasamentului OPEN și primul în grupa H i-a revenit lui Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer EVO IX), în urma unui frumos duel cu Ovidiu Zaberca. Răduț a fost mai rapid decât Zaberca (Mitsubishi Lancer EVO 8.5) pe ambele urcări ale concursului, diferența cumulată dintre cei doi fiind de aproape o secundă și jumătate. Cei doi au impresionat prin rezultatele obținute, fiind alături de Hora singurii care au urcat cei 4 km ai traseului în mai puțin de 2 minute. Iar acest lucru l-au reușit în toate manșele de antrenamente și de concurs. “Întotdeauna mi-a plăcut Râsnovul și celelalte trasee din zona Brașovului.” a declarat Lucian Răduț. “A fost foarte greu dar sunt bucuros, pentru că nici nu speram la acest rezultat.” a adăugat câștigătorul grupei H.

 

Ultima poziție pe podiumul “de la H” a obținut-o Paul Andronic (Mitsubishi Lancer EVO IX), care a încheiat în fața lui Armando Battocchi (Ferrari 458 Challenge), Cornel Gardean (Subaru Impreza) și a lui Dan Prepeliță (Audi RS4). Andrei Cașcaval (Subaru Impreza) a câștigat grupa N, devansându-i pe Călin Manitiu (Subaru Impreza) și pe pilotul de raliuri Manu Mihalache (Mitsubishi Lancer EVO IX). Un al pilot al Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Sebastian Barbu, a fost împiedicat să participe în concurs de problemele tehnice al cutiei de viteze, deși avusese cele mai bune rezultate ale grupei N pana în acel moment.

Localnicul Liviu Savu (Mitsubishi Lancer EVO IX) și-a trecut în cont prima victorie a anului la grupa A.  George Crețu, cel care a impresionat pe urcarile precedente a avut probleme tehnice în manșa secundă de concurs și a încheiat pe un dezamăgitor loc șapte în clasamentul grupei A. Alături de Savu, pe podium au mai urcat Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer EVO IX) și Radu Ortelecan (Mitsubishi Lancer EVO VI).

Întrecerea râșnoveană a avut pe lista de înscrieri și câteva bijuterii clasice. Alfa Romeo Alfetta GTV pilotată de Cătălin Cedric Ghigea a fost cea mai rapidă “istorică”. Eduard Tontsch a terminat pe doi iar Lorincz Borbely pe trei în această categorie, ambii pilotând câte un BMW 2002. Rally Dream Team a câștigat primul loc în clasamentul echipelor, în față celor de la ACM Sport și Autotehnica.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop este programată să se desfășoare la Albă Iulia în perioadă 23-24 mai.

Trofeul Râșnov a fost susținut de partenerii principali ai evenimentului, Total Lubricants România și SERUS – Reprezentant autorizat Dacia, Renault, Nissan. Partenerii evenimentului: ProX, DMS Drinks, Silnef Security, Olmedo, Masita. Consiliul Local și Primăria Râșnov sunt parteneri oficiali iar Dunlop România, partener asociat.

Trofeul Râșnov a fost organizat de Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și s-a desfășurat cu sprijinul Poliției Rutiere Brașov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Brașov și al Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

Parteneri media: autorally.ro, Kiss FM, Zile și Nopți

Sursa: Dan Terea – Echipa Autorally

March 16, 2015

No Comments

afis dms rxf craiova

RXF 17 CRAIOVA

Va asteptam sa luati parte la cel mai mare eveniment de MMA al Olteniei in data de 16 Martie 2015!

March 6, 2015

No Comments

POSTER-A2-ROU-ISR-C2

Limonet DMS la Cupa Davis

Rasfoieste revista DAVIS CUP 2015

February 24, 2015

No Comments

dms champion pe tricoul petrolul ploiesti

GRUP GLOBAL DMS, pe tricourile PETROLULUI

Devenit partenerul clubului nostru la finele anului trecut, Grup Global DMS, unul dintre noii producători pe piața băuturilor răcoritoareva apărea în returul acestei ediții de campionat pe spatele tricourilor oficiale de joc.

Grup Global DMS a decis să extindă colaborarea cu FC Petrolul Ploiești, dorindu-și o implicare mult mai dinamică în viața celei mai iubite echipe de fotbal din județul Prahova.

Începând cu partida de mâine, împotriva lui FC Brașov, sigla sugestivă a producătorului de băuturi răcoritoare va fi prezentă pe tricourile de joc, deasupra numerelor purtate de jucători.victorie petrolul-dms-meci

FC Petrolul Ploiești mulțumește Grupului Global DMS pentru acest nou pas important făcut împreună, iar în viitor speră ca ambele branduri să beneficieze și de alte oportunități de colaborare.

January 9, 2015

No Comments

dms-petrolul-cadou

CADOURI PENTRU TOȚI JUNIORII PETROLIȘTI

FC Petrolul le-a făcut o adevărată surpriză micilor fotbaliști din cadrul Centrului de Copii și Juniori, oferindu-le cadouri în cadrul unui eveniment desfășurat miercuri după-amiază, un gest prin care clubul a dorit să le mulțumească pentru efortul depus și pentru performanțele obținute în acest an.

Dacă la finele anului trecut FC Petrolul a pregătit o zi specială unui număr de 200 de copii din cadrul mai multor centre de plasament ale DGASPC Prahova, de această dată a fost rândul juniorilor petroliști să primească daruri din partea clubului. În jurul unui brad împodobit în galben și albastru, toți cei 265 de copii, împărțiți în13 grupe ale centrului, au primit cadouri consistente înmânate de către mijlocașii Laurențiu Marinescu și Njongo Priso. Însoțiți de părinți sau bunici, juniorii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani s-au bucurat de pachetele constând în dulciuri, sucuri, iaurturi, fesuri, precum și materiale promoționale cu însemnele clubului pe care îl reprezintă cu mândrie. Cei mai mulți dintre ei n-au ratat ocazia de a se fotografia cu Marinescu și Priso, din partea cărora au primit și autografe, asigurându-i pe cei doi că, în viitor, și ei vor ajunge să evolueze pentru echipa de seniori a Petrolului. Directorul Departamentului de Marketing al FC Petrolul, Iuliano Ene, și șeful Centrului de Copii și Juniori, Claudiu Toader, le-au mulțumit micilor fotbaliști pentru rezultatele deosebite obținute în 2014, primind, în schimb, promisiunea, atât din partea lor, cât și a antrenorilor prezenți, că performanțele vor continua și în anul ce va veni.

Imagini de la evenimentul de astăzi puteți vedea pe FCP TV sau aici.


FC Petrolul le mulțumește colaboratorilor Muller, Intersnacks, Coca Cola și DMS pentru generozitate și le urează tuturor sărbători fericite și un 2015 plin de realizări!

December 15, 2014

No Comments

RXF-15-flyer-dms-sponsors

RXF 15 All Stars

RXF 15 București „MMA All Stars” – Cel mai mare eveniment de MMA al anului în România!

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este singura organizație sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton, promovând sportivi români și pregătindu-i pentru confruntări cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte – MMA) este o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuai-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane, etc.

mighty mo vs sandu lunguPe 15 decembrie, Bucureștiul va fi din nou gazda celui mai mare eveniment MMA din România, începând cu orele 19:00, la Sala Polivalentă. Peste 30 de luptători din întreaga lume îi vor acapara pe spectatori, spectaculozitatea și complexitatea show-urilor de lupte în cușcă urmând să atingă apogeul unui an senzațional pentru Romanian Xtreme Fighting și, implicit, pentru MMA-ul autohton. Cel mai așteptat moment al anului este lupta dintre doi coloși, legendele sporturilor de contact, americanul Mighty Mo și Sandu Lungu. Cei doi au intrat la slăbire în ultimele luni, făcând totul pentru ca meciul din cadrul galei bucureștene să fie un adevărat regal pentru iubitorii artelor marțiale. „Știu că am un meci de “care pe care”, dar Dinozaurii, în orice colț al lumii ar trăi, până la urmă tot se întâlnesc!”, spune Sandu Lungu într-un comentariu pe o rețea de socializare, primind încurajări din partea fanilor. „Bravo Sandu, îmi place dorința ta de a învinge, mult succes, sunt alături de tine cu inima”, „Ăsta e drumul. Ești în formă bună.”, „Eu zic că ești cel mai mare dinozaur Sandule”, sunt doar câteva dintre replicile susținătorilor care cred în reușita sportivului.

Tot la București se vor decerna și două dintre centurile RXF. Cătălin Cășaru și Adrian Grec luptă pentru gloria supremă la categoria 70 kg, în timp ce Florin Gârdan îl va întâlni în cușcă pe Bogdan Barbu, amândoi concurând pentru centura de la categoria 65 kg. De asemenea, vor intra în cușca RXF 15 și alți luptători din țară, precum Ionuț „Pitbull” Atodiresei, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de contact ai ultimilor ani, Marian Rusu, românul cu cel mai rapid KO din MMA-ul mondial, Tomasz Czerwinski, polonezul care în vară a reușit să îl învingă pe Sandu Lungu tot într-un show RXF, Ion „Bombardierul” Pascu, primul român care va lupta în UFC, cea mai puternică organizație de MMA a lumii, Adrian Preda, campionul RXF al greilor, Tolea Ciumac sau Marius Tiță. De asemenea, în cadrul evenimentului din 15 Decembrie, în cușca RXF vor mai intra și luptători extrem de experimentați din Marea Britanie, Ungaria sau Israel. Show-ul va fi condimentat și cu prestații de excepție ale unor cunoscuți artiști din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și de prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.